Bouw een fiets voor Afrika - Super groepsuitje op eigen locatie te boeken

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  • Inclusief materialen en fietsen
  • Gebruik van gereedschap
  • Originele raadsels 
  • Vakkundige spelleiding
  • Verzorgen van een horecalocatie
  • Updates over jullie fiets in Afrika

Prijs: € 39 p.p. inclusief fietsen excl. BTW op basis van minimaal 20 personen

Optioneel bij te boeken:

  • Lunch, borrel en/of diner
  • Combineren met andere activiteiten
  • Engelstalige opdrachten/spelleiding
  • Ook mogelijk op eigen locatie

De prijs van dit bedrijfsuitje is geldig tot en met 31 december 2020.

Bouw een fiets voor Afrika - Mogelijk op ieder gewenste locatie

Bouw een fiets voor Afrika. Teamchallenge voor het goede doel. Uitdagende opdrachten zetten iedereen op het scherp! Lukt het om binnen 2,5 uur fietsen te bouwen voor Afrika?

Dit is terecht een uitje met een goed gevoel en een goed doel. Ook erg geschikt voor grotere groepen.

Zijn jullie klaar voor de uitdaging?

  We verdelen de deelnemers in teams. Elk team krijgt een frame. Er zijn voor elke fiets verschillende onderdelen nodig om de fiets af te maken. Denk aan de wielen, het stuur, de remmen etc. Elk team kan de onderdelen met een challenge vrijspelen. Na het verzamelen van de onderdelen begint het bouwen van de fiets. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren monteur.

  Wanneer de fietsen door jullie gemonteerd worden, worden jullie ook uitgedaagd met breinbrekers. Hiermee kunnen er accessoires verdiend worden om de fietsen nog persoonlijker te maken met bijvoorbeeld een bagagerek voorop of fietstassen.Tenslotte is er het laatste onderdeel de “Afrikaanse ronde”. Elk team rijdt de fiets langs een hinderniscircuit om de kwaliteit van de fiets te testen.

Uw groepsuitje en Maatschappelijk verantwoord bezig zijn

  Wist u dat uw groepsuitje Maatschappelijk verantwoord kan zijn? Dat kan met Bouw een fiets voor Afrika. Naast een geweldige leuk evenement (zeer hoog gewaardeerd) geeft u ook families in Afrika een beter economisch vooruitzicht. Met een tweedehands fiets uit Nederland is het immers veel makkelijker om jerrycans met water te vervoeren of spullen naar de markt te brengen. Wij werken samen met een ANBI erkende Stichting die er zorg voor draagt dat de fietsen die jullie doneren ook daadwerkelijk op de goede plek terecht komen. Doe mee en draag bij aan een beter bestaan in Afrika!

  Wij nemen de zorg voor dit evenement volledig uit handen. Vooraf bespreken wij met u de wensen voor de locatie en de catering. Op de dag zelf komen we met een volle bus op de locatie aan waar wij de fiets en fietsonderdelen klaar zetten. Ervaren spelleiders zorgen voor de perfecte begeleiding van dit unieke evenement.

Voor wie is dit dynamische spelprogramma geschikt?

  Dit evenement is uitstekend geschikt voor groepen Het dynamische spelprogramma zorgt ervoor dat ieders talent tot zijn recht komt. Verschil in opleiding, kunde of handigheid van de deelnemers is niet belangrijk. Iedereen is betrokken en actief bezig tijdens dit unieke evenement.
  Voorbeeld programma:

  13:45 uur Ontvangst op locatie
  14:00 uur Speluitleg en uitleg over de bestemming van de fietsen
  14:15 uur Een spel met als inzet jullie gereedschap
  14:45 uur De veiling van de onderdelen van de fietsen
  15:30 uur Raadsels om extra accessoires te verdienen
  16:30 uur Testronde met de gebouwde fietsen
  17:00 uur Groepsfoto en prijsuitreiking

  Het programma kan worden aangepast aan uw ideale tijden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Vakkundig team

Het vakkundig en enthousiaste team van deze partner bedenkt en ontwikkelt al vijf jaar bijzondere uitjes in Nederland. Het succes van hun uitjes is te danken aan originaliteit, humor, gastheerschap en flexibiliteit.

Unieke en originele uitjes

Deze partner biedt twee bijzondere uitjes aan in Nationaal Park de Biesbosch. Zowel het avontuurlijke uitje Pirates of the Biesbosch als het spannende De MOL op het water. Tijdens de ontvangst en speluitleg krijgen de deelnemers een lekker kopje koffie. Daarna schepen de deelnemers in. Elke team heeft een eigen sloep. Na het uitvaren komen de verschillende spelopdrachten op – en langs het water. Deze partner is ook gastheer van de Biesbosch en ze kennen het gebied daarom op hun duimpje. Ze hebben dan ook de meest bijzondere plekken uitgezocht om de opdrachten uit te voeren. De spelelementen zijn passend bij het thema van het uitje. Bij Pirates krijgen de teams een schatkaart en gaan zelf navigeren langs verschillende opdrachten om de schat te vinden en bij de MOL op het water hebben de deelnemers meer uitdagingen in de vorm van breinbrekers en moeten ze constant alert zijn op de aanwezigheid van de MOL. Aan het einde van de onvergetelijke dag worden de winnaars bekend gemaakt.

Spanning en plezier

Naast de originaliteit van de uitjes let deze partner ook op de beleving van de deelnemers. Humor is daarbij een belangrijk element. De combinatie van varen door een mooi gebied, spanning, plezier en humor zorgt voor een blijvende herinnering. Humor komt terug in de spelvormen en de begeleiding. Het is daarmee een duidelijk kenmerk van deze bijzondere uitjes.

Gastheerschap

Er is ook aandacht voor de innerlijke mens. Desgewenst staat een goed gevulde koelbox klaar bij vertrek uit de haven en dankzij goede afspraken met restaurants in het gebied kan ook een heerlijke BBQ worden aangeboden. Zo blijft de hele groep in de feeststemming en kan er nog lang worden nagenoten.